top of page

Téged keresünk: csatlakozz a Matritel csapatához!

A Matritel Kft. több, mint 10 éve foglalkozik munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel az IT és a telekommunikáció területén. Ügyfeleinket piacképes tudással rendelkező szakemberekkel, például fejlesztőkkel, programozókkal, üzleti és rendszerelemzőkkel, projektmenedzserekkel, telekommunikációs mérnökökkel szolgáljuk ki Magyarország és Ausztria területén.

 

2017-ben indítottuk el Matritel Labs-t, hogy JAVA programozó képzést nyújtsunk, illetve workshopok és meetupok keretében foglalkozzunk további IT-s témakörökkel.

 

Belső csapatunkat folyamatosan bővítjük, így ha el tudod képzelni magad egy barátságos, fiatalokból álló, ám szakmailag elhivatott és profi teamben, böngéssz aktuális hirdetéseink között! Nálunk bátran megoszthatod ötleteidet, lehetsz kreatív és előny, ha tanulékony vagy.

Mit mondanak rólunk csapatunk tagjai?

Matritel Labs java

Letti

Operations Manager

Minden nap nyugodtan járok be dolgozni, hiszen nemcsak klasszikus értelemben véve beszélhetünk egy stabil munkahelyről, hanem emberileg is a bizalom a fő mozgatórugója a napi tevékenységeknek. A vezetők és a csapat is nyitottak, segítőkészek egymás felé, a folyamatok emiatt átláthatóak és gördülékenyek. Tudom, ha a munkámat rendben végzem, semmilyen kellemetlenség nem érhet, ráadásul a fejlődésemet is támogatja a Matritel releváns képzések, konferenciák, workshopok formájában.

Matritel Labs java

Anna

Course manager

A JAVA képzés szervezésén es összeállításán kívül van szerencsém oktatni is. Dolgoztam korábban fordítóként, nyelvoktatóként, fejlesztőként, aztán csöppentem ide, és itt tényleg minden megvan, amire vágyom. Komoly felelősség a munkám, de szuper, hogy a diákok útjának, sikereinek, hullámvasutazásainak része lehetek. A cégnél megértő, közvetlen hangulat uralkodik, csúcsminőségű munkaeszközökkel dolgozhatok, miközben a személyes igényeim és fejlődési céljaim is számítanak a vezetőknek.

Aktuális 

nyitott pozícióink

Üzletfejlesztési munkatárs

Budapest, teljes állás

Junior IT Recruiter

Budapest, teljes állás

Nyitott pozíciók

Amit azzal nyersz, ha nálunk dolgozol…

Folyamatos tanulási,

fejlődési lehetőség

Támogatjuk, hogy releváns konferenciákon, workshopokon vegyél részt, anyagokat gyűjts a munkádhoz.

Piaci szintnek

megfelelő jövedelem

A piacnak megfelelő bérezés mellett teljesítményorientált ösztönzőrendszerrel is várunk, amellyel tudásodnak és képességeidnek megfelelően növelheted a bevételed.

Home office

lehetőség

Megbízunk munkatársainkban annyira, hogy tudjuk, a rájuk bízott feladatokat szükség esetén otthonról is megfelelően ellátják.

Kutyabarát iroda

Ha kedvencedet nem akarod hosszú órákra otthon hagyni, hozzánk nyugodtan magaddal hozhatod, akár a hét minden napján.

Barátságos, közvetlen hangulat

Mind a kollégáiddal, mind a vezetőkkel beszélhetsz bármiről, nem kell feszengned csak azért, mert egy munkahelyen vagy.

Céges MacBook és kényelmes irodai körülmények

A megfelelő színvonalú munkához fontosak a magas minőségű eszközök. Éppen ezért biztosítunk céges MacBook-ot, az irodában pedig kényelmes irodai székek, nagyméretű asztalok és monitorok segítik munkavégzésed.

bottom of page
Süti kezelési beállítások megnyitása